If you are willing to contribute photos or videos or having something in your mind to ask me, you are free to email me anytime at kacangkopiblog@gmail.com

Monday, January 30, 2012

Utter failure

Hahahaha! It seems that someone is really having a pain in the ass right now.

As you can see in my previous entry, a blogger claimed to me that the video that I uploaded is his. Sampai buat entry bagai in his blog alahai... like I said, benda kalau dah kat Internet, everyone can claim that is theirs. Kalau tak nak, here's a tip: Tak payahlah hapload. Easy kan? Kalau setakat nak argue pasal date kau post lagi awal, alahai... did you know that Blogger allows you to change the date of an entry? Oh, you didn't.

Kalaulah betul pun, I think that is not really your video, but you also got it from somewhere and uploaded it in your blog and claimed that is yours. Then you stalked on my blog and butthurted about this.

And by the way, video tu dah lama aku ada dalam koleksi aku, aku dah hapload lama dah dalam blog aku as draft sebab nak caution pasal Internet connection yang selalu buat hal yang membuatkan aku takleh nak update belog ini *dalam satu nafas hahaha*

Here's the screenshot on his blog


Kacang dan copy? Seriously guys?

PS: Is it just me? Or did I just feel sad to this person right now? *sighs* Nevertheless, I am amused today because of this shit!

Saturday, January 28, 2012

Fuck 3

Hello..

Quite sad, as my partner got some financial problem and I can't help him at the moment...

video

Wednesday, January 25, 2012

From viewers 8

Good morning!

I've received an attachment from my viewer couple of days ago, as usual, if you want to contribute to this blog, just sent it to my email above. Thank you!








Sunday, January 22, 2012

Happy Chinese New Year!


The New Year is full of promise, though you may also get a fair share of tough times. With each progressing year, you find yourself growing confident, experienced, and wise. That's the gift of the New Year. Raise a toast to the year that holds many promises. And it's the Year of the Dragon, the most prosperous year!

Wishing you guys 恭喜发财, 新年快乐. 龙年吉祥! (^^,)

PS: Will be celebrating CNY with my friends tomorrow... 红包拿来! 哈哈哈 XD



Kinky

I bet someone here is into this...


video

Monday, January 16, 2012

1,000,000 views!

Hello!

I just checked the stats of my blog just now and wow, my blog has reached one million views tonight! Woot! And there is a but, sorry guys, I cannot upload any video tonight due to my Internet connection >.<!

Anyway, I just wanted to thank everyone who always visit this blog and also to my followers! (almost reaching 1000 now). You guys are superb! I love youuuuu~


Saturday, January 14, 2012

Rahsia kita yang tidak diketahui lelaki straight

PS: This is a special post to my Malaysian audiences, you can translate this if you would like to read this in your own language.

Lelaki straight selalu berasakan mereka mengetahui segalanya tentang kita. Sampai siap ditulis artikel lagi tentang bagaimana mengesan seorang PLU dalam kalangan masyarakat. Antaranya: Sesungguhnya seorang lelaki yang mendengar lagu Mariah Carey akan dicop PLU. I mean what the fuck? Guys?

Walau bagaimanapun, terdapat beberapa rahsia kita yang tidak pernah mereka ketahui (dan alami) sebelum ini, apakah rahsia tersebut wahai cik adik yang bijak bestari?


 1. Bottoming is fun!


Pada zaman remaja, sebahagian besar budak lelaki pasti berasa kenikmatan seksual di dunia ini hanya boleh didapati dengan memasukkan alat kelaminnya ke dalam alat kelamin lawan jantinanya. Dan oleh sebab mereka masih remaja, sudah tentu susah untuk mereka mendapatkannya, sehinggakan mereka merangsang alat kelamin dengan tangan sendiri atau dikepit di celah bantal, tilam dan sebagainya yang akhirnya melahirkan istilah melancap. Cara untuk mendapatkan kenikmatannya masih sama iaitu dengan merangsang alat kelamin sendiri dengan gerakan turun naik dengan penekanan di titik-titik tertentu sehingga ejakulasi dan orgasm.

Setelah dewasa, mereka mula melakukan hubungan seksual dengan memasukkan alat kelamin mereka ke pelbagai lokasi dan mulai mengetahui terdapat kenikmatan dengan cara lain sebagai contoh, melalui seks oral dengan sentuhan erotik di kawasan-kawasan tertentu. Namun begitu, terdapat satu cara lagi yang lelaki straight tidak pernah tahu; Menjadi bottom.

Pakar-pakar tentang hubungan seks sering menegaskan bahawa untuk mendapatkan kenikmatan yang lebih lagi bagi kaum lelaki, titik yang harus dirangsang terletak di sekitar kelangkang, tetapi hanya dapat dirasai melalui punggung. Bagaimana lagi caranya untuk mencapai titik tersebut kalau bukan dengan menjadi bottom? Mungkin bagi sebahagian orang bahawa menjadi bottom itu kedengaran memalukan kerana mereka seumpama kaum wanita, menjadi pihak yang harus di'fuck'. Namun begitu, kaum wanita yang diketahui mampu orgasm beberapa kali pun tidak memiliki titik ini. Titik ini hanya ekslusif dapat diakses oleh kita sahaja yang rela menahan sakit (pada mulanya sahaja) dengan alat kelamin lelaki lain yang secara berulang-ulang kali di'henjut'kan ke titik tersebut untuk mencapai salah satu kenikmatan seksual tertinggi yang sangat berbeza rasanya dari menjadi top.


2. We are as pervert as you are. But with better privileges.


Cuba anda bertanya kepada lelaki straight, apa yang ada di dalam kepala mereka ketika berada di gimnasium dan melihat perempuan berbadan seksi berbaju ketat? Pasti mereka terbayangkan bagaimana rasanya berada di dalam bilik persalinan dan dapat melihat semua objek seksual yang diminatinya itu melucutkan pakaian dan mundar-mandir hanya dengan pakaian dalam di hadapan mereka. Dan itu tidak akan pernah terjadi dalam kehidupan mereka! Lelaki dalam bilik persalinan perempuan yang mana perempuannya boleh main buka-buka baju di depan lelaki tersebut? In a million years!

Tapi adakah anda tahu, kami sentiasa mendapat peluang seperti itu setiap masa. Pada saat lelaki straight merenung punggung perempuan seksi itu, kita juga merenung punggung tegap lelaki di atas treadmill itu. Fikiran kita sama-sama melayang entah ke mana. Bezanya, sejam kemudian kita dapat melihat lelaki yang direnung tadi membuka seluar dan baju di depan mata di bilik persalinan, sementara si lelaki straight cuma dapat terbayang-bayangkan hal itu di dalam kepala mereka.

Another privilege? Cuba tanya lelaki-lelaki straight itu, bahagian tubuh perempuan yangg paling mereka gilakan? Sebahagian besar pasti akan menjawab payudara. Jarang sekali mereka dapat masuk ke ruang tersorok yang mana perempuan akan membuka baju dan menunjukkan payudaranya sementara mereka mencuri-curi pandang. Mereka tidak akan pernah tahu bentuk dan warna payudara perempuan seksi yang berlalu di depan mereka kerana tidak mungkin mereka akan melucutkan baju di depan umum kan?

However, for us, there's no other than dicks :) Bezanya, dalam seminggu paling tidak, pasti ada sekali secara tidak sengaja menangkap sekilas some good looking guy's dick in urinary. Kita selalu bebas masuk ke toilet dan kalau bernasib baik, can get a glimpse of the cute-guy-in-our-office's dick. Cuba tanya pernah tak lelaki straight dapat mengintai payudara perempuan-perempuan di pejabatnya. Tidak kan?


3. We stare at your bulge, a lot!


Lelaki-lelaki di pejabatku selalu berkumpul setiap pagi untuk berdebat tentang warna bra perempuan di bahagian Finance yang selalu memakai baju ketat itu. Mereka selalu ketawa sambil membuat jenaka tentang payudara perempuan itu. Mereka tidak tahu bahawa, seluar ketat mereka yang kadang-kadang membuatkan isi dalam seluar mereka sesak nafas dan menjerit-jerit meminta keluar juga sering menjadi bahan percakapan kita. Tidaklah sehingga seterbuka mereka yang ketawa dengan jelas di depan objeknya. Setiap kali ada lelaki berseluar ketat melintasi yang pertama kita perhatikan adalah bonjolannya :) While you make fun of some other cute girl's breast, we make fun of your cute bulge :)

Jangan lupa ketika di pantai atau di kolam renang ketika mereka mencuri curi pandang ke arah puting payudara perempuan yang terbekas di baju renang, kita juga sedang mencuri pandang ke arah bonjolan 'kepala' alat kelamin mereka yang terbekas di seluar. We enjoy yours as much as you enjoy the girl!


4. We have more sex than you


Kebiasaannya, perempuan itu lebih lambat terangsang, mesti secara perlahan-lahan, foreplaynya panjang. Effortnya banyak. Untuk merangsang mereka, mesti cium sana sini, ditambah dengan lagu romantis, lilin dan sebagainya. Sementara lelaki pula kebiasaannya cepat terangsang, hanya dengan hal-hal biasa seperti alat kelamin yang dilihat secara tidak sengaja, atau gambar-gambar seksi. Sangat cepat triggernya. Hanya satu foto menunjukkan buah dada sudah mampu membuatkan lelaki straight horny bagai nak mampus. Sementara perempuan kalau ditunjuk gambar telanjang akan jijik-jijik dahulu. Tambahan lagi, si lelaki sudah terangsang habis, namun si perempuan masih suam-suam kuku. Ketika si perempuan terangsang habis, si lelaki sudah hampir klimaks. Kecepatan berbeza dalam mempersiapkan diri untuk hubungan seksual ini membuatkan lelaki dan perempuan lebih banyak usahanya untuk sampai ke tahap having sex.

Sementara kita? Hehehehe. Tempatkan lah dua lelaki yang sama-sama sudah terangsang, sama-sama tidak sabar lagi dan sama-sama tinggi nafsunya. Pegang sikit di sini, pegang sikit di sana, dan bam bam bum bum, have sex and done. Di dalam kereta, di bilik persalinan, di tandas pejabat, di pinggir tol. Tidak perlukan sebarang rancangan, bila-bila masa pun boleh. Untuk horny, cuma buka sahaja seluar, pasti akan horny. Cuba dipraktikkan hal seperti itu kepada perempuan, sudah jelas hanya beberapa perempuan sahaja yang dapat mengikuti selepas itu.

Envy on us yet? Cuba bayangkan semasa di bangku persekolahan. Seberapa cepat kami sesama lelaki dapat berjumpa dan melakukan apa sahaja yang kami mahu, dibandingkan lelaki straight yang mesti menunggu ibu bapa si perempuan keluar ke kota untuk dapat berjumpa. Atau cuba bayangkan seberapa cepat kami masuk ke dalam bilik persalinan dengan alasan 'memberi komen' baju yang mahu dicuba temannya, padahal niatnya adalah meramas-ramas, dibandingkan lelaki yang masuk ke dalam bilik persalinan wanita. End up dibelasah ramai-ramai oleh para ibu yang menunggu giliran mencuba baju.


5. We are the best at blow job.


9 daripada 10 teman straightku yang telah berkahwin berkata bahawa isteri mereka memberi blow job hanya untuk kegembiraan mereka. Dan itu sudah cukup buat mereka. Begitu juga dengan para pelacur yang mereka bayar untuk blow job mereka. Hal itu sudah cukup enak buat mereka. Tetapi mereka tidak tahu bezanya di antara di blow job oleh orang yang mahu kita cepat-cepat klimaks, dengan di blow job oleh orang yg benar-benar menikmati dick dan proses blow job itu. It's totally different!

Hanya beberapa peratus perempuan yg benar-benar fall in love with a penis. Bagi mereka, alat kelamin lelaki tidak lebih dari selonggok daging yang mesti cepat-cepat dipuaskan. Tetapi buat kami, it's a piece of heaven. We love it more than anything. And the good thing is we have one too! Jadi kami tahu sangat apa yang enak dan apa yang tidak. If we find one that we like so much, we can play with it all night long. Tapi maaf sekali, semua itu hanya dapat dirasakan oleh pasangan PLU XD Sementara buat lelaki straight, mereka berasakan bahawa perempuan yang memblowjob mereka seperti vacuum cleaner itu sudah heaven bagi mereka. Pity them actually.
 

6. We love hot boy, gay or straight


Sama seperti lelaki straight yang dalam fikirannya setiap kali ternampak perempuan menarik, mesti terbayangkan tentang hubungan seks. We do that too, and sometime even with you! Tapi bukan bermaksud semuanya dari kalian akan kami kejar. Sorry, straight juga ada yang menarik dan ada yang tidak menarik. We only like the hot one. And yes we do jerk off with you on our mind. We do imagine you naked when you presented the latest progress of our project in the middle of the meeting.  Good looking guys, we love you no matter you are gay or straight.

Tapi jangan khuatir, kami tidak akan menganggu lelaki straight (namun tetap ada segelintir dari kami yang tidak sedar diri suka menganggu lelaki straight, we're sorry on behalf of them). There are plenty good looking gay guy for us to have sex with. But your hot straight ass will be always in my dirtiest mind when we jerk off in the shower in the morning :) No more than that. We promise :) You will never know about that.

Dipetik dan diubah suai dari: http://touchemagz.blogspot.com/2012/01/rahasia-gay-yg-tidak-diketahui-cowok.html


Friday, January 13, 2012

Happy birthday!

Hello guys!

I got a great news (for me lol). The day that I have been waiting for have come, and today is my birthday! And I got you some special video heheheh

video


video

Tuesday, January 10, 2012

Poll results

Hello gays ehh.. guys! XD

So, about the poll results, most of you like my blog (Thank you very much!). And about the same percentage of just okay option (21%) and good (22%)

And to people who vote this blog boring KK (13%), you can give me feedback to my email, see what can I improve





Uncut 3

Very thick! :)













Thursday, January 5, 2012

Sunday, January 1, 2012

Happy New Year!

Hello!

2011 has left us with sweet and not-so-sweet memories. To singles out there, don't be sad, you still have your friends right? Perhaps time and distance separates you guys both .. but one day you guys will meet each other...

And to you guys with boyfriend(s), can spend the new year eve together... how memorable!

PS: Done last year resolution? NOT!