If you are willing to contribute photos or videos or having something in your mind to ask me, you are free to email me anytime at kacangkopiblog@gmail.com

Sunday, May 20, 2012

Jackoff 8

This is so yummy....!!



1 comment:

Anonymous said...

Saya komen kt sini bkn sbb apa. Saya nk brcerita apa yg jd kt saya smlm. Sy trigin sgt nk cerita tp tkut org takboleh terima. Sy kerja kt fast food under complex kt kl area wangsa maju. Smlm sy stress sgt kerja. Klau sy stress sy akan kluar drpd tmpt tu n slalu nye pergi ke toilet sbb sy tak smoke. Bila kt toilet sy slalu tgok ke lantai toilet sbelah so boleh tgok bygan konek org sbelah kt air. Ttbe smlm sy tgok sbelah kiri ada org tgah mlncap. Sy tgok je la. Rse nk lncap kn pun ada tp segan takut smua ada sbb first time. Bila dia dduk kt toilet bowl dia sy rse dia prasan sy tgok dia. Dia ada hulur tgn dia kt lbang antre toilet sy n toilet dia kt bwh tu. tp sy tak buat apa. Lme lme sy tak tahan sy tnjuk tgn sy kt bwh tu dia trus capai tgn sy n trus bg sy lancap kn. trkejut juga. Konek dia sy pgang mmg best. Berbulu nipis. Dpt pgang kpale konek dia pun rse sdap je. Sy pun lncap kn je la. Mse dia nk pncut mula mula dia mcm nk lncap sndri tp sy still hulur kn tgn sy then dia bg je. Dia pun pncut kt tgn sy. Tp sy tak puas lg main konek dia sbena nye. Air mani dia byk la tp kurang pekat. Byk juga kne kt tgn sy. Tnpa fkir pnjg sy pun jilat n telan air mani dia. Taktau la knape. Lpastu dia nk lncap kn sy. Dia hulur kn tgn dia tp sy tolak sbb segan sy punye tak la pjg mana n first time mcm takut. Lpas tu sy tgok dia tgah sbuk cuci. Mula mula sy igt nk tggu dia dlm tu. lpas tu sy tggu dia kt luar. Sbb sy prasan selipar yg dia guna. Tggu tggu dia tak kluar pun. Nk tgok juga org nye mcm mana rupa. Klau hensem nk gak sebat kn. haha. Last sy pegi je tak dpt jmpe dia. Sbb sy nk kne msuk kerja. Dah lama sy tggu sy kluar je. Rugi nye rasa sbb org tu kulit dia putih sgt. Klau muda tu msti hensem. Ntah ntah dah dpt main dah. *klau awak org nye tlg lah respon. Bgtau cmne nk contact awak. Sy gian jd nye.

Post a Comment

Any comments?