If you are willing to contribute photos or videos or having something in your mind to ask me, you are free to email me anytime at kacangkopiblog@gmail.com

Saturday, October 1, 2011

Poll results

Hello korang sumer!

So, I've been looking through the poll results, ramai yang undi Bold ye, KK tertengok dalam paper hari ni, nampak new Bold with touch-screen and Qwerty, tapi ada kontrak la pulak hadoiii dah la mahal.. Kena tunggu harga dia turun lah sikit baru boleh beli. Bukan ape, KK dah sedih tengok fon Nokia 5130 dan Nokia 1110i yang KK dah pakai dekat tiga tahun dah, budak sekolah rendah pun dah pakai iPhone, kau mampoo?

Ps: Kalau korang nak bagi fon korang kat KK pun voleyyy (mampuslah mengemis dengan viewers hahaha)



No comments:

Post a Comment

Any comments?